انجام مرحله دوم هتلینگ تغذیه در طرح تحول نظام سلامت
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، دومین مرحله هتلینگ تغذیه از تاریخ 24/3/93 لغایت 1/4/93> در کلیه بیمارستان های دولتی اجرا گردید.
اقدامات انجام شده در خصوص تکمیل چک لیست سنجش فرآیند های مدیریت خدمات غذایی، بررسی کیفیت خدمات غذایی ارائه شده، بررسی وضعیت نیروی انسانی تغذیه و بررسی میزان رضایتمندی بیماران از خدمات غذایی ارائه شده در کلیه بیمارستان های دولتی، توسط کارشناس تغذیه معاونت درمان میباشد.
در پایان اجرای برنامه مشکلات اجرایی و نتایج بررسی های انجام شده به واحد تغذیه معاونت درمان وزارت متبوع و سرارزیاب تیم هتلینگ ارائه گردید.