
_________\ آئین نامه، بخشنامه و دستورالعمل های واحد تغذیه بالینی/_________
فایل ها
- - دستورالعمل و فرم ارزیابی تخصصی و پیگیری وضعیت تغذیه بیماران بزرگسال، کودک و نوجوان در اولین جلسه
- - دستورالعمل و فرم ارزیابی تخصصی و پیگیری وضعیت تغذیه بزرگسالان ، کودک و نوجوان در سایر جلسات
- - فایل آنالیز و گرم بندی غذاهای معمولی و رژیمی – ویرایش سال 1403
- - فایل دستورالعمل کمیته مستقل تغذیه بالینی اسفند ماه 1399
- - فایل کتاب سیاست های اجرایی و ضوابط بخش تغذیه در بیمارستان های کشور ویرایش 1397
- - فایل کتاب فرآیند های مدیریت خدمات غذایی در بیمارستان های کشور ویرایش 92-91
- - فایل شرح وظایف کارشناسان تغذیه و پرسنل خدمات غذایی در بیمارستان ها و معاونت درمان دانشگاههای علوم پزشکی کشور ویرایش اسفند
- - آیین نامه تاسیس دفاتر کار تغذیه
- - مکاتبه وزارت بهداشت در خصوص تغذیه فرمولاری در بخش های ویژه
- - مکاتبه وزارت بهداشت در خصوص جذب متصدی امور غذا
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: