دکتر صیادی رئیس دانشگاه به همراه جمعی از مسیولین دانشگاه با مسئولین بیمه سلامت استان در محل دانشگاه علوم پزشکی دیدار و گفت و گو کرد.
دکتر صیادی اظهار داشت : به سبب تلاش هایی که در حوزه سلامت در وزارت بهداشت صورت گرفته است تمهیداتی جهت کمک مالی جهت درمان بیماران صعب العلاج و خاص در نظر گرفته شده است. این بیماران شرایط سختی دارند و رضایتمندی آنان بسیار مهم است. همه ما باید دست به دست هم دهیم تا آلام بیماری را برای آنان و خانواده هایشان کم تر کنیم و شرایط مناسبی را برایشان فراهم سازیم.
گفتنی است هیئت وزیران در جلسه مورخ ۵ مرداد ۱۴۰۱ و در اجرای تکلیف قانونی بند (ن) تبصره (۱۷) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و با توجه به ضرورت تسریع در توسعه محافظت مالی از بیماران خاص و صعب العلاج، هیئت وزیران «اساسنامه صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج» را به تصویب رساند.دولت این تصمیم را در راستای ایجاد وحدت رویه و انسجام در منابع مالی و خدمات برای گسترش پوشش هزینه بیماران مذکور و ایجاد عدالت در دسترسی و بهره مندی از خدمات درمانی، اتخاذ کرد. 107 بیماری برای ارائه خدمات صندوق برنامه ریزی شده است. بسته خدمتی بیماران خاص و صعب العلاج در این مرحله شامل ویزیت، دارو، خدمات پزشکان، خدمات پاراکلینیک و خدمات توانبخشی می باشد.