
فایل ها
- - دستورالعمل آماده سازی، تهیه و کنترل کیفی محیط های کشت
- - M02-A12 CLSI 2015
- - جداول شناسائی میکروارگانیسم ها
- - روش تعیین حجم لوپ
- - تهیه استاندارد نیم مک فارلند
- - نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی
- - دستورالعمل فنی فور، اتوکلاو و انکوباتور
- - راهنمای روش استاندارد انتقال نمونه های عفونی
- - راهنمای رنگ آمیزی گرم
- - فهرست تجهیزات، مواد، محیط های کشت و دیسک های تشخیصی
- - دستورالعمل فنی هودهای ایمنی بیولوژیک
- - موارد بحرانی در آزمایشگاه میکروب شناسی
- - دستورالعمل مدیریت نمونه در آزمایشگاه های پزشکی
- - M100-S28 CLSI 2018
- - تست کوررنگی
- - چک لیست ارزیابی بخش باکتری شناسی- ویرایش سوم-نسخه سال 1397
- - کتاب استاندارد عملکردی آزمایش تعیین حساسیت ضدمیکروبی به روش انتشار از دیسک
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: