
فایل ها
- - چک لیست بخش میکروب شناسی
- - مجموعه دستورالعملهای تشخیصی در آزمایشگاه میکروب شناسی
- - مدیریت پسماندهای آزمایشگاهی
- - دستورالعمل تهیه انواع محیط کشت - معرفها ورنگها
- - راهنمای رنگآمیزی گرم
- - فهرست مواد - محیطهای کشت و دیسک های تشخیصی
- - فهرست موارد بحرانی در آزمایشگاه میکروب شناسی
- - راهنمای ایمنی جهت انتقال نمونه های عفونی
- - دستورالعمل نگهداری و استفاده از سوش های میکروبی ذخیره
- - M-01 کنترل محیط کشت
- - M-02جداول انتخاب محیط کشت
- - M-03 جداول شناسایی میکروارگانیزمها
- - M-04 جدول پاتوژن ها و فلور نرمال
- - M-05کنترل کیفیت دیسک های آنتی بیوتیک
- - M-06روش تعیین حجم لوپ
- - M-07 تهیه کدورت نیم مک فارلند
- - M-08 نگهداری و استفاده از سویه های باکتری
- - M-09 دستورالعمل فنی فور و اتوکلاو و انکوباتور
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: