
_________\معرفی واحد تغذیه بالینی/_________
مشکلات غذا وتغذیه بیماران بستری و سرپایی همواره به عنوان یک معضل عمده و مداخله گر در بهبود بیماران در همه کشورها مطرح است و یکی از مسائل چالش برانگیز مدیریت درمان بیماری هاست.تغذیه عاملی با اهمیت در پیشگیری از بروز، ممانعت از پیشرفت و درمان بیماریها به شمار می رود . امروزه در تمامی سیستمهای پیشرفته بهداشت و درمان جهان، توجه ویژه ای به این امر صورت می گیرد و از این طریق به کاهش عوارض و مدت بیماری،کاهش زمان بستری بیماران در بیمارستان، تقلیل هزینه های درمانی، افزایش کیفیت خدمات درمانی، افزایش رضایتمندی بیماران، و نهایتاً ارتقاء سلامت جامعه، کمک شایانی به عمل می آید.
تغذیه بالینی از بخشهای مهم نظام سلامت است که مورد غفلت واقع شدن این بخش در مراکز درمانی، باعث می گردد بسیاری از بیماران بستری در بیمارستان ها اغلب در حین بستری یا پس از ترخیص با کاهش وزن ، سوء تغذیه و بروز کمبود انواع ریز مغذی ها مواجه گردند.
مشکلات تغذیه ای شایع در بیماران بستری در بیمارستان های استان ، لزوم حضور کارشناسان تغذیه در بیمارستانها و همراهی با تیم درمانی بر بالین بیمار ، ایجاد بستری مناسب جهت ارائه خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی و اجرای برنامه ها ی تغذیه بالینی را می طلبد. چنین امری مستلزم نقش موثر معاونت درمان در اجرای برنامه های تغذیه بالینی و ارزیابی و نظارت بر بخش خدمات تغذیه ای و بالینی واحدهای تغذیه مراکز درمانی استان می باشد.
واحد تغذیه بالینی در معاونت درمان با بررسی و نیاز سنجی دوره های آموزش ضمن خدمت کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز درمانی و اجرای این دوره ها به صورت یک برنامه آموزشی واحد می تواند دانش تغذیه را بهبود بخشیده و باعث بهبود مداخلات تغذیه ای برای بیماران می گردد.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: