۱۳۹۹/۰۱/۰۵
دکتر سید حسن اینانلو اظهار داشت:
توصیه‌ای كه سازمان بهداشت جهانی برای پیشگیری از ابتلا به كرونا كرده است، رژیم غذایی سالم و عدم مصرف الكل و مواد غذایی شیرین است.

‍ ⭕ دکتر سید حسن اینانلو  اظهار داشت: توصیه‌ای که سازمان بهداشت جهانی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا کرده است، رژیم غذایی سالم و عدم مصرف الکل و مواد غذایی شیرین است.

🔺وی با بیان اینکه مواد غذایی خیلی در ابتلا به این بیماری موثر هستند، افزود: کشیدن سیگار باید به شدت کاهش یابد چرا که ایمنی بدن را پایین می‌آورد و ریه را برای ابتلا مستعد می‌کند.

🔺معاون دانشگاه علوم پزشکی البرز عنوان کرد: به افراد توصیه می‌شود که 30 دقیقه در روز ورزش داشته باشند چرا که ورزش سبب می‌شود سیستم امنیتی بدن تقویت و از ابتلا به  کرونا ویروس جلوگیری شود.

🔺دکتر اینانلو با اشاره به اینکه بحث بهداشت روان یکی از موضوعات حائز اهمیت امروز است، بیان کرد: باید در راستای کاهش استرس مردم خصوصا آن‌هایی که در خانه قرنطینه هستند تلاش شود که یکی از راه‌های کاهش استرس صحبت با یکدیگر، موزیک گوش‌کردن و کتاب خواندن است و باید از شنیدن خبرهای  مایوس کننده به شدت پرهیز کرد.

🔺وی با بیان اینکه کشورهایی که در میانگین سالمندی قرار دارند بیشتر در معرض مرگ و میر متاثر از کرونا ویروس هستند، تصریح کرد: همچنین هر کدام از استان‌های در سطح کشور در فاز های مختلف اپیدمی هستند، استان‌هایی مانند آذربایجان‌ شرقی و غربی، همدان و استان‌هایی که کمتر ابتلا در آنجا گزارش شده باید بیشترین انرژی برای این استان‌ها گذاشته شود.

🔺دکتر اینانلو بیان کرد: برای کنترل بیماری توصیه شده تمام افراد مشکوک و تمام تماس‌های افراد مبتلا باید شناسایی شود که در اکثر کشورها قابلیت این کار وجود ندارد، در کشور ما این‌کار در حال انجام است اما بخوبی صورت نمی‌گیرد به همین دلیل ما در شناسایی افراد بیمار و مشکوک خیلی موفق نبودیم.

🔺معاون دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطرنشان کرد: کیت‌های تشخیص ویروس کرونا که اکنون در دنیا از آن استفاده می‌شود، کیت‌های پی سی آر هستند که  48 ساعت برای اعلام نتیجه زمان لازم است و این سبب می‌شود که کار به کندی انجام شود.‌

🔺معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار داشت: قرنطینه یکی از کارهای مهمی است که کشور ها باید آن را انجام دهند ما نیز در استان البرز در حال انجام قرنطینه هستیم و به افرادی که مبتلا هستند توصیه می‌شود که در خانه‌های خود قرنطینه شوند. یکی از مواردی که دنیا با آن روبرو است کمبود اقلام پیشگیرانه است که سبب درگیری افراد زیادی از کادر بهداشت و درمان شده است.

🔺وی گفت: سازمان بهداشت جهانی اکنون نمی‌داند در هر کشور ماسک و اقلام ضدعفونی کننده به چه میزان تولید می شود و مشکل بعدی لغو پرواز‌ها و ماندن کشتی‌ها در بنادر است که توزیع این کالا‌ها را با سختی روبه‌رو کرده است.‌

ما باید تمام توان خود را برای افرادی که علامت‌دار هستند بگذاریم که بتوانیم این افراد را شناسایی و این بیماری را کنترل کنیم.