۱۳۹۹/۰۱/۰۱
پیام تبریك دكتر اینانلو معاون درمان دانشگاه بمناسبت فرارسیدن نوروز

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

نوروز مجال تحول در عالم طبیعت است، فرصتی است برای تحول درون و اصلاح امور؛ لذا در این بهترین ساعات و نیکوترین ایام از آفریننده جانها و روانها خواستاریم که تحول به احسن الحال و الاحوال را در سراسر حیات فردی و اجتماعی و جمیع ابعاد معنوی و مادی زندگی ما جاری سازد .

در پایان سال ۹۸ با شیوع بیماری کرونا در جامعه، با دشواری ها و مشکلات بسیاری مواجه شدیم که بدون شک طی این مسیر ناهموار بدون همراهی پر تلاش و خستگی ناپذیر همکاران ارجمند دانشگاه علوم پزشکی البرز به ویژه پزشکان، پرستاران و تمامی پرسنل عزیز در مراکز درمانی امکان پذیر نبود.

بر خود لازم میبینم ضمن تبریک عید باستانی نوروز از همت ­های بلند، نیت­ های خیرخواهانه، دست­ های پرتوان و قلب­ های مهربانی که همواره از پرتو عشق الهی، جریان حیات و زندگی را در قلب این دانشگاه  تداوم دادند، تقدیر و تشکر نمایم. امیدوارم در آستانه شکوفایی بهار که طبیعت سرود زندگی را از سر می گیرد، بتوانیم با شکست این ویروس خود را برای بهار انسانیت آماده سازیم.

و از تمامی هموطنان میخواهم با پیوستن به پویش « درخانه بمانیم» سهمشان از سین نوروز ۹۹ سلامتی باشد. در پناه ایزد منان سربلند و سلامت باشید.