۱۳۹۸/۱۲/۲۰
رئیس دانشگاه البرز اعلام کرد:
از ابتدای شیوع كرونا در استان البرز هزار و ۲۰۰ نفر به علت مشكوك بودن به كرونا به مراكز درمانی استان مراجعه كرده اند.

دکتر کریم رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: از ابتدای شیوع کوید ۱۹ در استان البرز هزار و ۲۰۰ نفر به علت مشکوک بودن به کرونا به مراکز درمانی استان مراجعه کردند، از این تعداد ۴۶۴ نفر بستری شدند که در خصوص اعمال مراقبت‌های بیشتر درمانی حدود ۱۰۴ نفر در بخش‌های ویژه تحت مراقبت قرار گرفتند و ۲۶ نفر نیز لوله تنفسی دریافت کردند.

وی با اشاره به اینکه در این بازه زمانی ۶۷۴ نفر ترخیص شده اند، گفت: از زمان شیوع کرونا ویروس تاکنون بالغ بر ۳۳۹ نفر در البرز تستشان مثبت بوده است .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز : طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۳ نفر مورد مثبت در بیمارستان‌های استان بستری شده اند

دکتر کریم در ادامه به استفاده از ظرفیت بیمارستان‌های خصوصی در کنار بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: بیمارستان‌های خصوصی البرز ۷۰۰ تخت بیمارستانی دارند، در حال حاضر دستگاه سی تی اسکن برای دو بیمارستان کوثر و امام علی (ع) در حال نصب است، برای بیمارستان کمالی نیز بعد از عید این دستگاه نصب خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در خصوص کنترل ورودی‌ها و خروجی‌های شهر کرج نیز گفت: کرج گلوگاه ارتباطی است و نمی‌شود تمامی راه‌های آن را مسدود کرد، البته مشکل اصلی ما تعداد زیادی از البرزی‌ها است که هر روز به تهران می‌روند و از طرفی ارتباط راه‌های البرز با شهری‌های همجوار از جمله ملارد و شهریار است.

دکتر کریم تاکید کرد: مراقبت و حفاظت از پرسنل بیمارستانی البرز صورت گرفته است در کنار آن روزی سه بار بیمارستان‌ها ضدعفونی شده و شستشو می‌شود، حدود ۵ نفر از پرسنل و کادر درمانی ما کرونا مثبت شدند که خوشبختانه تحت درمان قرار گرفتند، دو مورد آنها از خارج استان ابتلاء شده بودند.