۱۳۹۸/۱۲/۱۸
معاون دانشگاه علوم پزشكی البرز: داروی كرونا را از بازار سیاه تهیه نكنید

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه دارو برای بیماران کرونا به  اندازه کافی در استان وجود دارد، گفت: این داروها با نسخه متخصص مربوطه در اختیار بیماران قرار می‌گیرد و نیازی نیست که از بازار سیاه تهیه شود.

دکتر سیدحسین اینانلو  با بیان اینکه متأسفانه در البرز شاهد فروش دارو برای بیماران کرونا خارج از شبکه دارویی هستیم، گفت: دارو به اندازه کافی برای مبتلایان کرونا در داروخانه دانشکده داروسازی در کلینیک ویژه بیمارستان امام علی(ع) که به صورت شبانه‌روزی فعال است وجود دارد و با نسخه متخصص مربوطه در اختیار بیماران قرار می‌گیرد و نیازی نیست که از بازار سیاه تهیه شود.

وی ادامه داد: متأسفانه این داروها با قیمت‌های گزافی در حال خرید و فروش است، این باید اطلاع‌رسانی شود تا مردم مورد سوءاستفاده قرار نگیرند.