۱۳۹۸/۱۲/۱۷
معاون درمان دانشگاه بیان کرد:
مردم البرز برای تست كرونا به آزمایشگاه ها مراجعه نكنند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد که تست کرونا در زمان حاضر فقط در برخی مراکز درمانی دولتی استان انجام می شود و مردم به آزمایشگاه های خصوصی مراجعه نکنند.

دکتر سید حسن اینانلو اظهار داشت: ممکن است برخی آزمایشگاه های خصوصی برای منعت طلبی مردم را به سمت خود کشانده و از آنان تست کرونا بگیرند که تاکنون هیچ مجوزی در این زمینه به مراکز خصوصی داده نشده است.

وی ادامه داد: تصمیم گیری در خصوص آزمایش کرونا در مراکز خصوصی برعهده معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز است .

دکتر اینانلو گفت : اکنون ملاک تشخیص کرونا ، علائم بالینی بیمار، سی تی اسکن و تست کرونا است ، گاهی مواقع تست کرونا منفی بوده  اما علائم بالینی و سی تی اسکن،  بیماری کرونا در فرد را تائید می کند و بیمار براساس علائم بالینی و سی تی اسکن بستری می شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار داشت : براین اساس تست آزمایشگاهی کرونا در مرحله آخر قرار دارد.

آزمایشگاه تست کرونا هفته گذشته در البرز راه اندازی شد. همچنین به دستور استاندار البرز چهار دستگاه سی تی اسکن در اختیار بیمارستان های دولتی استان قرار گرفت.