۱۳۹۸/۱۲/۰۹
    /  2
پیام قدردانی دكتر اینانلو معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی البرز از خدمت خالصانه كادر درمان كه در خط اول مبارزه با كورونا در تلاش هستند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان متن پیام بدین شرح است؛

بر خود لازم میدانم به پاس تعهد، اخلاص و خدمت ارزشمند کادر درمان در سراسر کشور به ویژه شما پزشکان، پرستاران، بهیاران و تمامی پرسنل عزیز بیمارستانها در دانشگاه علوم پزشکی البرز که در این روزها، خستگی را خسته کرده و بدون هیچ ادعایی در خط مقدم مبارزه با کرونا تلاش میکنید، تشکر و قدردانی صمیمانه خود را ابراز نموده و توفیق و سلامتی روزافزونتان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

بدانید که در شرایط کنونی انجام صادقانه، توأم با خلوص نیت و خدمت خدا پسندانه به مردم در کمک به سلامت جامعه هیچ گاه از ذهن ها پاک نخواهد شد. تا همیشه شما قهرمانان واقعی این نبرد خواهید بود. در پناه ایزد منان سربلند و سلامت باشید.

دکتر سید حسن اینانلو

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز