۱۳۹۸/۰۹/۱۱
جلسه بررسی وضعیت پرونده الكترونیك سلامت با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد

دکتر حسین کریم ، رئیس دانشگاه در نشست تخصصی کمیته نظام الکترونیک که با حضور اعضای این کمیته در محل سالن فارابی برگزار شد اظهارداشت:در اجرای  پرونده الکترونیک سلامت سه هدف باید در اولویت قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: نوبت دهی اینترنتی یکی از این اهداف است که باید به شکل صحیح و با رفع تمامی نواقص احتمالی انجام شود و هدف دیگر پیگیری نظام ارجاع است که باید به درستی انجام شود.

دکتر کریم ادامه داد: هدف سوم که در پرونده الکترونیک سلامت مورد اهمیت است نسخه نویسی الکترونیک می باشد که باید پزشکان نسبت به این موضع آگاهی و آموزش لازم را داشته باشند.

وی در خصوص پیگیری نظام ارجاع از معاونت درمان دانشگاه خواست ساماندهی بنیادی در این خصوص داشته باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه قصد داریم تا پایان سال در هر شهرستان یک کلینیک ویژه راه اندازی کنیم اظهار داشت: در شهرستان کرج چهار کلینیک ویژه راه اندازی می شود و تا راه اندازی کلینیک ها نظام ارجاع باید کار خودش را آغاز کرده باشد.

دکتر کریم یکی از برنامه های آتی دانشگاه را راه اندازی سیستم اتوماسیون پرونده های بیمارستان ها دانست  و تصریح کرد : در این صورت کلیه پرونده ها به صورت الکترونیک ثبت ، بررسی و به بیمه ارسال خواهد شد.

رئیس دانشگاه در پایان ضمن تاکید بر اجرای پرونده الکترونیک سلامت از مدیران اجرایی خواست با جدیت این کار دنبال شود و به صورت مداوم رصد و نواقص جهت رفع اعلام شود .