۱۳۹۸/۰۹/۰۳
افتتاح شش كلینیك پرستاری در بیمارستان های استان

کلینیک تخصصی مشاوره پرستاری مجتمع آموزشی درمانی امام علی (ع) به طور همزمان با پنج کلینیک پرستاری دیگر در بیمارستان های کمالی ، شریعتی  و شهید مدنی با حضور رئیس مجتمع آموزشی درمانی امام علی (ع) ،  رئیس نظام پرستاری استان ، مدیر پرستاری دانشگاه ، مدیر امور بیمارستان ها و دیگر مسئولین افتتاح شد .

دکتر محمدرضا مقصودی ، رئیس مجتمع آموزشی درمانی امام علی (ع) در حاشیه افتتاح کلینیک پرستاری این مرکز گفت: در راستای مشارکت اجتماعی سلامت، تحقق اهداف پرستار جامع نگر ، مشارکت فعال بیمار و خانواده و جلب همکاری های بین بخشی جهت ارتقای سلامت بیماران همزمان با گرامیداشت هفته ی بسیج کلینیک تخصصی مشاوره پرستاری با هدف خود مراقبتی و غربالگری بیماری های غیر واگیر در این مجتمع راه اندازی شد.

وی تصریح کرد: در کلینیک های تخصصی مشاوره ی پرستاری ،  مشاوره ها و مراقبت های لازم در خصوص بیماران تنفسی ، قلبی سرطان ، دیابت ، کودکان  ، زنان و زایمان و ... به بیماران داده می شود .

دکتر مقصودی افزود: کلیه خدمات مشاوره ای و غربالگری  از ساعت 8 الی 14 در کلینیک های پرستاری به صورت رایگان ارائه میشود.

🔴فریبا رسانژاد مدیر پرستاری دانشگاه در حاشیه افتتاح کلینیک مشاوره ای و تخصصی پرستاری مجتمع درمانی امام علی (ع) گفت :این مرکز جز هفت مرکز مشاوره ی پرستاری است که در بیمارستان های دولتی راه اندازی شده است و سال گذشته اولین کلینیک پرستاری در بیمارستان رجایی کرج راه اندازی شد.
🔴وی ادامه داد : به طور همزمان این کلینیک به همراه شش کلینیک پرستاری دیگر در بیمارستان های شهید مدنی ، کمالی ودکتر شریعتی ، شهید رجایی و امام حسین (ع)  راه اندازی شد.
🔴مدیر پرستاری دانشگاه عنوان کرد:  در این مراکز ضمن انجام غربالگری و پس از مشاوره تلفنی در صورت نیاز ارجاعات بعدی به پزشک جهت درمان انجام میشود.