۱۳۹۸/۰۹/۰۴
سومین جلسه امضا تفاهم نامه ریاست دانشگاه با واحد های تابعه
دکتر کریم: تمام پروژهای بهداشتی درمانی تامین اعتبار شده اند.

سومین جلسه امضای تفاهم نامه رییس دانشگاه با واحد های تحت پوشش دانشگاه با حضور روسای مراکز برگزار شد.
بر اساس این گزارش  این نشست  در راستای سلسله جلسات رییس دانشگاه با واحد های تحت پوشش با هدف ارایه گزارش و تنظیم تفاهم نامه ی مشترک در جهت اعتلای سیستم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد و تفاهم نامه های معاونت توسعه ، مدیریت و منابع ، معاونت درمان ، شبکه بهداشت و درمان فردیس ، شبکه بهداشت و درمان نظرآباد، مرکز بهداشت غرب کرج ، مرکز بهداشت شرق کرج ، دانشکده پرستاری ، دانشکده پیراپزشکی ، دانشکده بهداشت ، مدیریت اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث ، مدیریت اجتماعی و سازمان های مردم نهاد و مدیریت حراست امضا شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز در این نشست گفت: خوشبختانه در چند ماه اخیر با پیگیری های انجام شده اعتبار تمام پروژهای نیمه کاره و در حال ساخت بهداشتی و درمانی تامین شده است .
وی افزود: با پیگیری های صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه اعتبار ویژه ای جهت ساخت بیمارستان فردیس در نظر گرفته شده است که امیدواریم روند ساخت این بیمارستان با سرعت بیشتری ادامه یابد.
وی در بخش دیگر صحبت های خود به برگزاری همایش بیمارستان ها ،دانشکده ها و مراکز بهداشتی اشاره کرد و افزود: در اواخر سال همایشی جهت ارائه دستاورد های شاخص و عملکرد مدیران در حوزه ی سلامت و آموزش در بخش های بیمارستانی ، آموزشی و بهداشتی برگزار میشود که مدیران عملکرد خود را در حوزه ی ارتقای بهره وری ارایه خواهند کرد.