۱۳۹۸/۰۸/۲۱
نشست منطقه ای معاونین درمان و آموزشی دانشگاه های علوم پزشكی كلان منطقه آمایشی شش كشور
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز: توزیع امکانات به دانشگاه های علوم پزشکی باید عادلانه باشد / دانشگاه های کم برخوردار نیازمند توجه و حمایت بیشتر هستند

دکتر حسین کریم  در جمع روسا و معاونین آموزشی و درمان دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه شش کشور  که صبح امروز در محل دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد ضمن عرض خیر مقدم  گفت : در کنار مباحث تخصصی که امروز قصد داریم به راه کارهای لازم آن بپردازیم بهتر است  در خصوص مسائل مهم آموزشی و درمانی در استان های منطقه  آمایشی شش کشور نیز بحث و گفتگو های لازم صورت گیرد تا در مورد مسائل مشترک در منطقه آمایشی بتوانیم به راهکار های عملی و مناسب دست یابیم.

وی ادامه داد: یکی از چالش های دانشگاه های علوم پزشکی عدم تناسب بین پذیرش دانشجو و تامین فضا و تجهیزات اموزشی می باشد که امر آموزش را  با مشکل مواجهه کرده است.

دکتر کریم افزود: زیر ساخت های آموزشی متناسب با تعداد دانشجوهایی که هر ساله به مجموع دانشگاه اضافه می شوند رشد نمی کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز بر توزیع عادلانه امکانات آموزشی ، درمانی و بهداشتی به دانشگاه های علوم پزشکی تاکید کرد و اظهار داشت : به استان های کم برخودار و دانشگاه های علوم پزشکی نوپا و جوان که در مسیر توسعه و رشد قراردارند توجه ویژه ای شود تا  با تزریق امکانات به این دانشگاه ها شرایط رشد و توسعه آن ها بهتر  فراهم شود

وی ادامه داد: اعتبارات دانشجویی با توجه به شرایط کنونی پاسخگوی نیاز های دانشجو نمی باشد و ضروری است اعتبارات دانشجویی افزایش باید.

دکتر کریم در ادامه بر راه اندازی رشته های تخصصی و فوق تخصصی در کلان مناطق در کشور تاکید کرد و افزود:ما باید پاسخگوی نیاز مردم باشیم و  شرایط باید به گونه ای برای دانشگاه ها فراهم شود که بتوانند نیروهای تخصصی و فوق تخصصی مورد نیاز خود را پرورش و اموزش دهند و یا نسبت به تامین این نیروهای تخصصی در استان حمایت و همکاری لازم صورت پذیرد.

گفتنی است این نشست با هدف  ایجاد همدلی و مشارکت بیشتر دانشگاه های کلان منطقه شش و استفاده از ظرفیت ها و نوآوری و هم افزایی بیشتر بین دانشگاه های منطقه شش برگزار شد    و همچنین در این نشست   کمیته های جداگانه با حضور روسا ، معاونین آموزشی و معاونین درمان دانشگاه های کلان منطقه شش کشور در خصوص برنامه ریزی و بررسی چالش ها و راهکارها در مورد اهداف نشست برگزار شد و مباحث تخصصی هر یک از کمیته ها مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است کلان منطقه شش کشور شامل دانشگاه های علوم پزشکی  اراک ، زنجان ، قم ، ساوه ، البرز ، قزوین و خمین می باشد